Jucarii educative pt copii
| Login | Cosul meu ( 0 jucarii) | Cont nou
 
Cautare
 

Despre noi

Va multumim ca vizitati Jocoteca.ro

Jocoteca.ro este rezultatul unei idei care ne-a venit cautand jucarii pentru copiii din viata noastra. Cautam jucarii si jocuri care sa le stimuleze curiozitatea si sa ii faca sa isi doreasca sa exploreze, sa ii ajute sa invete lucruri noi, sa-si dezvolte aptitudinile  si in acelasi timp sa se distreze si sa considere acumularea de cunostinte un proces placut si plin de recompense... cu alte cuvinte, jucarii de care sa nu se plictiseasca imediat.

Ne-am dorit un magazin in care sa gasim doar jocuri, jucarii si carti de calitate si cu reala valoare educativa. Un magazin in care produsele sa fie alese de parinti care, ca si noi, isi doresc sa isi ajute copiii sa invete in timp ce se joaca si sa se joace impreuna cu ei. Un magazin in care produsele sa fie grupate dupa subiectele care pot fi abordate cu copiii in fiecare etapa de dezvoltare. Un magazin in care criteriul principal pentru selectia unui produs nu il reprezinta vanzarile potentiale sau cat de la moda este un anumit produs, ci valoarea lui educativa. Un magazin in care clientii sa fie respectati, serviciile de cea mai buna calitate si in care, atunci cand vanzatorul face o greseala, isi cere scuze si se straduieste sa nu o repete. Un magazin in care sa apara tot timpul produse noi.

Si ne-am propus sa transformam dorinta in realitate, asa ca am creat Jocoteca.ro. Adica biblioteca de jocuri - magazinul online in care veti gasi doar jocuri, carti si jucarii educative pentru copii.

Credem cu sinceritate ca si voi ne puteti ajuta. Ati vrea sa gasiti in magazinul nostru si alte jocuri, jucarii educative sau carti pentru copii? Aveti o sugestie sau pur si simplu doriti sa vorbiti cu noi? Asteptam cu drag mesajele voastre la contact@jocoteca.ro.

Cu drag,

Echipa Jocoteca.roTermeni si conditii | Ajutor | Contact 

Operator de date personale inregistrat la ANSPDCP sub nr. 9577 - detalii privind protectia datelor personale

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

    

Copil speranta

Jucarii educative

    Jucarii Geomag  :: Carti Editura Aquila ::  Jocuri educative Gigamic :: Jocuri educative Smart Games ::  Jocuri educative Tactic :: Jucarii ecologice :: Seturi pictura :: Jucarii lemn :: Carti :: Jocuri educative ::  Jucarii interactive :: Jucari muzicale :: Puzzle :: Jucarii constructie :: Jocuri creatie :: Jucarii stiintifice :: Jucarii exterior :: Seturi pictura  :: IQ Games :: Desen copii :: Jocuri educative :: Pictura pe numere :: National Geographic :: Djeco

Link-uri interesante: Carti de terapie pentru copiii cu nevoi speciale :: Copilasi.ro  :: Director Web

Magazin Smarty Web Director