Jucarii educative pt copii
| Login | Cosul meu ( 0 jucarii) | Cont nou
 
Cautare
 

Termeni si conditii de utilizare

Va multumim ca vizitati www.jocoteca.ro.

 

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de mai jos. Accesul si utilizarea site-ului www.jocoteca.ro presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii.

 

Contul si parola

Va rugam sa pastrati confidentialitatea parolei folosita pentru a accesa contul dumneavoastra de utilizator si sa preveniti accesul neautorizat in acesta. Informatiile furnizate la inregistrare pot fi modificate oricand de dumneavoastra. Jocoteca isi rezerva dreptul sa refuze accesul pe site, sa stearga conturi de utilizator sau sa refuze comenzi.

 

Protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare, Jocoteca SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

De asemenea, Jocoteca SRL respecta si Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Datele personale pe care le prelucram sunt datele dvs de identificare, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dvs atunci când deveniti clientul nostru.  Scopul colectarii informatiilor personale este intocmirea facturilor si a documentelor de transport si trimiterea de buletine informative. Refuzul clientului de a furniza aceste date determina imposibilitatea trimiterii comenzilor.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si NU VOR FI COMUNICATE ALTOR DESTINATARI.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la adresa contact@jocoteca.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra NU VOR FI TRANSFERATE IN STRAINATATE. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

Marca

Site-ul www.jocoteca.ro si marca Jocoteca sunt proprietatea SC Jocoteca SRL Bucuresti, CUI 21457219.

 

Limitarea raspunderii

Jocoteca SRL nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Desi incercam sa prezentam cat mai complet si corect produsele comercializate, rareori caracteristicile, informatiile referitoare la disponibilitate sau imaginea acestora pot sa difere de cele ale produselor livrate. Valoarea maxima a obligatiilor fata de client in cazul neonorarii intocmai a comenzilor este limitata la valoarea sumei incasata pentru respectiva comanda.

 

Returnarea produselor

Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile de la primire, in ambalajul original si nedeteriorate. Pentru retur se va folosi acelasi curier prin care au fost primite iar cheltuielile de transport vor fi suportate de expeditor. Rambursarea sumei platita pentru produse va fi facuta in cel mult 30 de zile de la primirea acestora iar taxele de rambursare vor fi suportate de Jocoteca.

 

Litigii

Eventualele litigii aparute intre utilizatorii acestui site si Jocoteca SRL se vor rezolva de preferinta pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu se rezolva pe acesta cale, acesta va fi solutionat de instantele de judecata romane.Termeni si conditii | Ajutor | Contact 

Operator de date personale inregistrat la ANSPDCP sub nr. 9577 - detalii privind protectia datelor personale

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

    

Copil speranta

Jucarii educative

    Jucarii Geomag  :: Carti Editura Aquila ::  Jocuri educative Gigamic :: Jocuri educative Smart Games ::  Jocuri educative Tactic :: Jucarii ecologice :: Seturi pictura :: Jucarii lemn :: Carti :: Jocuri educative ::  Jucarii interactive :: Jucari muzicale :: Puzzle :: Jucarii constructie :: Jocuri creatie :: Jucarii stiintifice :: Jucarii exterior :: Seturi pictura  :: IQ Games :: Desen copii :: Jocuri educative :: Pictura pe numere :: National Geographic :: Djeco

Link-uri interesante: Carti de terapie pentru copiii cu nevoi speciale :: Copilasi.ro  :: Director Web

Magazin Smarty Web Director